Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sammen med Christine

Gåten omkring Cynthia Nixons mystiske jentekjæreste er løst.

(Dagbladet.no): New York Daily Mail har funnet ut at det er utdanningsaktivisten Christine Marinoni som har stjålet hjertet til «Sex og singelliv»-stjernen. Kilder forteller til avisen at Nixon falt for Marinoni mens hun kjempet for økte overføringer og mindre klasser i den offentlige skole. Nixon fikk store oppslag tidligere i høst da det ble kjent at hun hadde jentekjæreste.

- Jeg har ingenting å skjule, sa Nixon den gangen.

Engasjert

Nixon er berømt for sin rolle som Miranda i serien «Sex og singelliv» som lever i sus og dus på Upper east side. Men selv sender skuespilleren de to barna sine til offentlig skole hver dag. «De deler et sterkt engasjement for å bedre situasjonen for barn i New York og resten av landet» sier en kilde til avisa. Marinoni har vært leder for en organisasjon som arbeider for barns rettigheter samt drevet en kafé for lesbiske.

Nixon skilte lag med ektemannen til barna sine, Danny Mozes, i juni 2003 etter å ha vært sammen med ham i 15 år. Romansen med Marinoni sies å ha oppstått i januar i år. Venner sier at Nixon deler tiden sin mellom leiligheten til Marinoni og leiligheten på upper west side, der hun bor når hun har barna.

LYKKELIG:</B> Da Cynthia Nixon mottok en Emmy tidligere i år for sin rolle i Sex og singelliv, ble det kjent at hun hadde jentekjæreste.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media