Sammen på byen

Aldri mer ensom på restaurant.

(Dagbladet.no) Det kan være skummelt å gå ut og spise alene. Sjelden føler man seg mer ensom enn når man sitter på en restaurant uten annet selskap enn en bok.

Nå kan problemet endelig være løst. Ifølge Din side arrangerer nemlig firmaet Dinnerpointmiddager der du kan møte opp på en restaurant og nyte et måltid med andre i samme situasjon.

Middagene arrangeres flere ganger i uken i Amsterdam, Brüssel, London, Paris, Shanghai, Sydney, San Fransisco, Atlanta, Boston, Dallas, Los Angeles, New York og Washington og skal i første omgang være et tilbud til forretningsfolk som vil se mer enn innsiden av hotellrommet sitt når de er ute på reise.

Og aldri har det vært lettere å finne nye venner å utforske ukjente storbyer med. Du registrerer deg ganske enkelt for en middag via Dinnerpoints internettside, og i løpet av dagen middagen avholdes får du tilsendt e-post og tekstmeldinger med informasjon om hvilke andre alenereisende som har meldt seg på.

Middagstjenesten er ikke ment som en datingservice, men det finnes likevel ingen regler mot å flørte med bordpartneren.

ALENE: Det kan være skummelt å gå på restaurant alene. Nå kan du ordne deg med midagsavtaler i storbyer over hele verden.