Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sammen på film - for første gang

VENEZIA (Dagbladet): Michelle Pfeiffer (42) ser spøkelser på badet. Harrison Ford (58) tror dama er splitter pine gal. Thrilleren «What lies beneath» er Hollywood-stjernenes første film sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har aldri noen gang før måttet spille så vettskremt, sier Michelle Pfeiffer.

- Jeg er vanligvis ikke en skuespiller som henter inspirasjon fra kollegers rolletolkninger. Men denne gangen så jeg på Drew Barrymore, som framstiller frykt på en hudløs og rå måte i «Scream», sier hun.

Michelle Pfeiffer, Harrison Ford og regissør Robert Zemeckis Europa-lanserer «What lies beneath» på Filmfestivalen i Venezia, der de møtte pressen i går. Filmen får norsk premiere i november med tittelen «Skygger fra fortiden». USA-publikummet tok godt mot spøkelseshistorien da den hadde verdenspremiere i juli. Harrison Ford, action-helten fra «Star Wars», «Indiana Jones» og «Blade Runner», er privat en ivrig amatør-pilot, og reddet nylig en kvinne med helikopteret sitt. På pressekonferansen i Venezia blåser han av hendelsen.

- Det var helt udramatisk - og jeg var på ingen måte heltemodig, smiler Ford, som fortsatt ikke tror på spøkelser, selv om Pfeiffer får besøk av noen av dem i filmen.

NYTT FILMPAR: Harrison Ford og Michelle Pfeiffer i «What Lies Beneath».