Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sammen på scenen

Tom Cruise og Nicole Kidman vil spille mot hverandre på scenen. Målet er Londons teaterscener.

Skal du få et glimt av et av verdens mest berømte ektepar, bør du satse på en tur til London neste år. Tom Cruise og Nicole Kidman vil spille teater sammen, og de har falt for Donmar Warehouse i London.

Paret har spilt sammen i filmer som «Days of Thunder», «Far and Away» og Stanley Kubricks «Eyes Wide Shut», men de har aldri tidligere vært sammen på scenen.

Hvilket stykke de skal spille i er uvisst, men at det blir Donmar Warehouse er klart.

Teatersuksess

Nicole Kidman hadde stor suksess sammen med regissør Sam Menes i «The Blue Roome», også på Donmar Warehouse i 1997. Tom Cruise har til nå ignorert teaterscenen til fordel for filmens glamorøse verden.

Tom Cruise skuespillervenn Dougray Scott fra «Mission Impossible 2» bekrefter ryktet.

- Jeg har hørt at de planlegger å spille sammen i London. Det blir fantastisk - de er begge flotte skuespillere. Men sikkerheten kommer til å bli vanskelig. Hvordan kan Hollywoods største stjerner tillate å ha publikum så tett opp til seg? spør Dougray Scott i Film Unlimited.

Tom Cruises behov for å spille teater markerer en trend blant filmstjerner til å bedre sitt rykte som skuespillere. London regnes som verdens beste teaterscene, og er vant til celebert besøk av blant andre Kevin Spacey, Kathleen Turner, Daryl Hannah, Jessica Lange, Donald Sutherland og Juliette Binoche.

TOM OG NICOLE: Hollywoods lykkeligste filmpar?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media