Samtalen du hadde på bussen kan dukke opp i bøkene hans

- Jeg er alltid på jobb, sier Carl Frode Tiller.

NYE UTFORDRINGER: Carl Frode Tiller har jobbet med Innsirkling-trilogien i ti år. Nå er siste bok straks klar for bokhandlene, og Tiller skal bruke sommeren til å hente inspirasjon til nye prosjekter. Foto: Ole Morten Melgård
NYE UTFORDRINGER: Carl Frode Tiller har jobbet med Innsirkling-trilogien i ti år. Nå er siste bok straks klar for bokhandlene, og Tiller skal bruke sommeren til å hente inspirasjon til nye prosjekter. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Hver torsdag i sommer publiserer Dagbladet utdrag fra en av høstens mest imøtesette romaner. Først ut er Carl Frode Tiller. Les utdraget fra «Innsirkling 3» her.

(Dagbladet:) - I ti år har jeg visst hva jeg skulle jobbe med, og det er veldig rart å ikke ha dette å konsentrere seg om lenger. Slik sett har jeg en tomhetsfølelse nå. Men jeg gleder meg til å gå i gang med nye prosjekter, sier Carl Frode Tiller.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer