Samtiden vant festduellen

Årets kjendisfestsesong åpnet med et brak i går, da både Samtiden og Elle inviterte til sommerfester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En av Kjendis-Norges store dueller utspilte seg i Oslo i går kveld, da både tidsskriftet Samtiden og damebladet Elle inviterte alt som kan krype og gå av berømtheter til sine sommerfester. I et lite land som Norge er det begrenset hvor mange Arier og Åsner vi har, så det ble en hard kamp om kjendisene.

Damer og drinker

Med start allerede klokka fem om ettermiddagen var Elles fest i magasinets lokaler i Hegdehaugsveien det naturlige stedet å starte kveldens store se-og-bli-sett-prosjekt. Skuffelsen var derfor til å ta og føle på da de eneste ordentlige kjendisene som var å se var Thomas Giertsen og Vibeke Løkkeberg - sammen. Glamourfaktoren tok seg litt opp da Petronella Barker og Pia Tjelta kom skridende inn, men selv med Norges vakreste skuespillere og årets solbrillemote på plass var det liksom noe som manglet. Kanskje det ikke går an både å se bra ut og samtidig være morsom?

Smartglam

Forhåpningene var derfor store da Samtiden åpnet sin fest på Stratos klokka åtte. Men overraskelsen var likevel stor da de første gjestene som ankommer er Bård Tufte Johansen og Harald Eia, tett fulgt av alltid elegante Kjetil Rolness.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer