Samuel Jackson er skuffet over Obama

- Du skal være en leder, og ikke en kompis.

LEI AV SPRÅKET: Samuel Jackson er lei av at Obama slurver i språkveiene. Han vil se en mer seriøs president. Foto: Stellapictures
LEI AV SPRÅKET: Samuel Jackson er lei av at Obama slurver i språkveiene. Han vil se en mer seriøs president. Foto: StellapicturesVis mer

(Dagbladet): Samuel Jackson har sett seg lei av at Obama prater med slengendinger, og ser helst at han retter opp i språket sitt så raskt som mulig.

- Vi vet alle at du ikke gjør det fordi du er svart. Du har ingen grunn til å droppe endingen på ordene. Ikke oppfør deg som en kompis, oppfør deg som en president, sier skuespilleren til avisa The Independent.

- Prat ordentlig Skuespilleren fortsetter ved å bruke seg selv som et eksempel.

- Jeg brukte også slang da jeg var yngre, men det er selvfølgelig helt annerledes nå. Nå presenterer jeg meg selv som en seriøs skuespiller for resten av verden. Som en gutt foreldrene mine var glad i, og som fikk en skikkelig utdannelse.

- Da må det søren meg gå an å prate ordentlig også, sier han.

Deltok i kampanjen Samuel Jackson deltok selv i kampanjen til Barack Obama i 2008, men heier ikke like mye på presidenten per dags dato.

- Han er fremdeles en bra fyr, men det er ikke til å stikke under en stol at politikere er mer interessert i sine egne idealer enn å gjøre det beste for folket, sier han.

64-åringen la også til at han er helt uenig i måten valgkampene drives for tiden.

- Du kan ikke sitte og drive valgkamp over twitter fra dataskjermen. Du må ut i gatene for å vise ansiktet ditt. Du må vise folket at du er til stede, avslutter han.

IKKE IMPONERT: Samuel Jackson er ikke videre imponert over Obamas språkbruk. Foto: Scanpix
IKKE IMPONERT: Samuel Jackson er ikke videre imponert over Obamas språkbruk. Foto: Scanpix Vis mer