Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Samuel L. Jackson Broadway-debuterer

Skal spille Martin Luther King jr.

TIL SCENEN: Skuespiller Samuel L. Jackson debuterer til høsten i Broadway-forestillingen «The Mountaintop». Han skal spille Martin Luther King jr. Foto: AP Photo/Dan Steinberg
TIL SCENEN: Skuespiller Samuel L. Jackson debuterer til høsten i Broadway-forestillingen «The Mountaintop». Han skal spille Martin Luther King jr. Foto: AP Photo/Dan Steinberg Vis mer

(Dagbladet): Samuel L. Jackson skal spille Martin Luther King jr. i teaterforestilling til høsten. Det skriver BBC.

Broadway-debuterer Hollywood-skuespilleren L. Jackson, kjent fra blant annet filmene «Pulp Fiction» og «Jurassic Park», skal i en alder av 62 år debutere på Broadway.

Det i forestillingen «The Mountaintop», som handler om borgerrettighetsforkjemperen Luther King jr. og hans siste natt i live.

Luther King jr. ble drept på Lorraine Motel i Tennessee, USA, den 4. april 1968.

Premiere i oktober «The Mountaintop» har premiere på Bernard B. Jacobs Theatre i New York den 13. oktober, og er skrevet av Katori Hall. Oppsetningens produsenter sier ifølge BBC at de er «beæret» over at Jackson skal spille i forestillingen. «The Mountaintop» ble først framført i London i 2009.

Oscar-vinner Halle Berry skal ifølge The New York Times  også spille i forestillingen. Berry skal spille stuepike på Lorraine Motel i Memphis.

BLIR STUEPIKE:  Halle Berry har tidligere spilt i James Bond-filmen "Die another day". Nå er hun klar for å spille stuepike på Broadway.

Foto: Fox Film
BLIR STUEPIKE: Halle Berry har tidligere spilt i James Bond-filmen "Die another day". Nå er hun klar for å spille stuepike på Broadway. Foto: Fox Film Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media