Samuel Massie blir ny «Skal vi danse»-programleder

- Målet mitt er å få hele Norge ut av sofaen og opp på dansegulvet.

NY PROGRAMLEDER: Samuel Massie er klar som ny programleder i «Skal vi danse» fra høsten av. Her fra fjorårets program hvor han kom på tredje plass. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
NY PROGRAMLEDER: Samuel Massie er klar som ny programleder i «Skal vi danse» fra høsten av. Her fra fjorårets program hvor han kom på tredje plass. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I høst er det klart for en ny runde av det populære programmet «Skal vi danse», som sendes på TV 2.

Katrine Moholt skal lede programmet for femte gang denne høsten, men da det tidligere i vår ble kjent at makker Didrik Solli-Tangen ble vraket som programleder, har det vært stor spenning rundt hvem som skulle bli hans arvtager.

I dag kan Dagbladet fortelle at det er eventyreren Samuel Massie (23) fra Bergen som tar over programlederrollen sammen med Moholt.

Samuel kom på 3. plass i fjorårets «Skal vi danse», sammen med sin dansepartner Marianne Sandaker, og sier han er klar som et egg før den nye programlederrollen starter.

Hele Norge skal danse

- Nei, du vet jeg fikk en telefon fra produksjonen i «Skal vi danse», og tenkte bare på hvordan i all verden jeg skulle klare å være en programleder. Men så ble jeg lovet at jeg kunne være hundre prosent meg selv, så da takket jeg ja med glede, forteller en entusiastisk Massie til Dagbladet.

Bergenseren fikk rett og slett dansedilla etter fjorårets sesong, og har holdt dansingen ved like så godt han har kunnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer