Samurai i ville vesten

Nytt spill lar deg bruke sverdet mot kulene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Se bilder fra spilletAlt om spill!Diskuter spill(Dagbladet.no): Western-spill er ikke lenger noe nytt fenomen - men her er en vri vi ikke har sett før.

«Samurai Western: Katsugeki Samurai-dou» er navnet på Acquires kommende spill, og som navnet antyder er det et samurai-epos plassert midt oppi den velkjente, ville vesten.

Ikke ulikt det vi husker fra Jackie Chan-filmen «Shanghai Noon» er dette historien om en samuraihelt som befinner seg i et noe ukjent terreng. Helten har reist helt fra Japan for å finne sin forsvunne bror, og må bruke sitt sverd mot alle kulene som går varmt.

«Samurai Western» er en oppfølger i «Way of the Samurai»-serien, men skiller seg radikalt fra de foregående spillene på flere vis, melder Eurogamer. Blant annet er spillets gang mer bundet opp mot en historie, i motsetning til den frie naturen i forgjengerne.

Katanaen din - altså sverdet - vil du kunne bruke ikke bare på vanlig vis. Du kan beskytte deg mot kuler, til og med reflektere dem tilbake mot opphavsmannen.

I tillegg vet vi at spillet vil være rundt fire ganger større enn de foregående - og at du vil kjempe på mange arenaer, blant dem på toppen av et tog i fart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer