Du leser nå Dagbladet Pluss

Sandra Borch: -Jeg setter opp en mur rundt meg selv

Hetsen gjorde at Sandra Borch trakk seg tilbake fra Rikspolitikken. Nå vil hun tilbake og føler seg bedre rustet enn før. 

KLAR: Sandra Borch vil tilbake til rikspolitikken. - Jeg veldig klar over at det kan komme mye dritt denne omgangen også, men jeg kjenner meg bedre forberedt, sier Borch. Foto: Marius Fiskum / Dagbladet
KLAR: Sandra Borch vil tilbake til rikspolitikken. - Jeg veldig klar over at det kan komme mye dritt denne omgangen også, men jeg kjenner meg bedre forberedt, sier Borch. Foto: Marius Fiskum / DagbladetVis mer

TROMSØ (Dagbladet): - Jeg har mange ganger lurt på om jeg som 23-åring var klar for den medieoppmerksomheten, presset og all dritten som kom, sier Sandra Borch (28) til Dagbladet.

Det er tre år siden hun trakk seg som leder for Senterungdommen, etter det som har blitt omtalt som en flodbølge av hat og sjikanering i sosiale medier. Dagbladet møter henne i Tromsø, der hun de siste årene har jobbet fulltid med arbeidsrett og vært aktiv kommune- og fylkespolitiker.

- Da jeg reiste tilbake til Tromsø, var det for at det skulle bli mindre mediestyr, og det har det heldigvis blitt, sier politikeren.

Nå er hun imidlertid på vei tilbake til rikspolitikken, og håper på en plass på Stortinget i 2017. Men før hun kommer så langt, blir hun å se i en helt annen setting. Som deltaker i TVNorge-programmet «En natt på slottet», skal hun, sammen med tidligere nyhetsanker Christian Borch, og skuespiller Stig Henrik Hoff, utforske åndeverden, med hjelp fra Lena Ranehag, kjent fra «Åndenes makt» og «Fornemmelse for mord».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.