«Sandra kler seg følelsesmessig naken»

«Sandra usensurert» viser et helt menneske.

MER MODEN: «Sandra usensurert» viser en mer moden kvinne enn 16-åringen som stormet inn i rampelyset i 2004. Foto:  Bjørn Wad /TV 2
MER MODEN: «Sandra usensurert» viser en mer moden kvinne enn 16-åringen som stormet inn i rampelyset i 2004. Foto: Bjørn Wad /TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Hvor ble det av Sandra Lyng Haugen?

Ti år etter at hun som 16-åring sjarmerte seg inn i hjertene til det norske folk mens «Idol» ennå betydde noe, prøver TV 2-serien «Sandra usensurert» å sette mosjøværingen på kartet igjen.

Tilbake i Norge etter eksil i Brasil og Los Angeles, følger kameraene Sandra hakk i hæl på vei mot det som skal bli et musikalsk comeback.

Sjangeren er gjenkjennelig fra liknende persondokumentarer, som «Bloggerne», «Petter elsker Mari» og «Tone». Seeren kommer tettere på hovedpersonen, som ifølge seg selv er mer «karsk og brødskiv» enn Hollywood-diva. Samtidig fungerer «Sandra usensurert» som en slags bakomfilm til arbeidet med nytt materiale, og dermed også som en del av imagebyggingen og promoapparatet.

Rosa elefant i rommet Spør en venn om å nevne tre låter av Sandra Lyng Haugen, og du vil neppe få svar.

Som manager Gunnar Greve sier i serien, er det kjendisen Sandra, og ikke artisten, som har en plass i folks bevissthet. Det vil de endre. Sånn sett gir serien et interessant innblikk i hvordan det jobbes og tenkes i bransjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer