Sandras åpenbaring: Slipper psykolog etter 21 år

Sandra Lyng har gått til psykolog store deler av livet for å bearbeide dramatiske og vanskelige hendelser. Men denne våren har hun hatt et gjennombrudd og klart å snu de vanskelige tankene ved hjelp av nye mentale teknikker.

UT AV DE MØRKE TANKENE: Sandra Lyng har gått til psykolog i 21 år for å bearbeide dramatiske og vanskelige hendelser, hun har også vært feildiagnostisert i 12 år. Men denne våren har hun selv klart å snu de vanskelige tankene med nye mentale teknikker. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UT AV DE MØRKE TANKENE: Sandra Lyng har gått til psykolog i 21 år for å bearbeide dramatiske og vanskelige hendelser, hun har også vært feildiagnostisert i 12 år. Men denne våren har hun selv klart å snu de vanskelige tankene med nye mentale teknikker. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer