Sandvolley for de fingernemme

Nå kan også du være kongen på stranden.

 • Spill «Rule The Beach
  Volleyball» her
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  Hvis du tenker deg om, så skjønner du fort at dataspill egentlig er en riktig så trivelig greie.

  Du kan være hvem som helst, når som helst og hvor flink som helst. I alt fra avanserte ridder og pysjamassport-ferdigheter til intrikate diskotrinn og store sportsbragder.

  For det er ikke i Aten de aller viktigste, mest nervepirrende kampene foregår akkurat nå, det er på en dataskjerm i ditt eget hjem.

  Rule The Beach Volleyball gir deg nok en gang anledning til å vise dine atletiske kvaliteter og det i en gren som må være sportsfotografenes absolutte favoritt.

  Ser du spilleren som den grønne pilen peker på? Fint, for det er nemlig deg og du og din lagkamerat skal banke motstandere grønne og blå.

  Det er lettere sagt enn gjort, for spillerkontrollen er langt fra intuitiv. Prinsippet i seg selv er nokså enkelt. Ballens nedslagsfelt blir angitt med en hvit sirkel og da gjelder det å bruke musepekeren og styre spilleren din dit så fort som mulig.

  Når du endelig befinner deg på den riktige sandflekken, holder du X inne og velger det stedet hvor du vil at ditt slag skal treffe. I det ballen kommer susende mot deg i altfor mange kilometer i timen slipper du X og unngår så vidt å bli truffet i bakhodet.

  Første lag som når 21 poeng vinner, så forbered deg godt for det kan ta lang tid før denne seieren er din.

  Men hva gjør det, når du slipper å bekymre deg helt om hvordan du tar deg ut i minimalt badetøy?

<B>HVOR ER BALLEN?</B> Og hvorfor traff jeg den ikke? Slapp av, det kommer etterhvert.