Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sang for Gore...og nå kommer Iglesias jr. til Norge

I går sang Enrique Iglesias (25) for Al Gore og demokratene. Neste lørdag åpner han sin Europa-turné i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg gleder meg til å komme til Oslo. Det er vel fortsatt sommer hos dere, spør Iglesias, som kommer til landet allerede tirsdag eller onsdag for å øve foran Europa-turneen. Han møter fansen i Oslo Spektrum den 26.august.

Dagbladet fikk en intervjuavtale med superstjernen denne uka. Men da samtalen skulle finne sted, fikk vi kontrabeskjed. Iglesias hadde likevel ikke tid.

Årsak: Stjernen prioriterte heller å møte visepresident Al Gore.

Iglesias tok seg imidlertid tid til å svare på noen spørsmål fra Dagbladet mens han satt i limousinen på vei til møtet med presidentkandidaten. Det foregikk pr. e-post. Dagen etterpå fikk vi han i tale fra et solfylt Los Angeles.

Beundrer Bruce

Hjemme i USA har Iglesias sammen med bandet sitt jobbet intenst foran turneen. Dessuten har han nettopp spilt inn videoen til sin kommende singel, «Sad eyes».

- Jeg er en stor fan av Bruce Springsteen. Det er jo hans låt som jeg tolker på min måte. For en scenepersonlighet! Han er definitivt et forbilde, sier Iglesias.

Hittil har latinostjernen solgt 65000 eksemplarer av sin første engelskspråk-lige plate, bare kalt «Enrique», i her i Norge. På verdensbasis har han passert over fem millioner.

- Alt er politikk

I Los Angeles har ungpikeidolet opptrådt på demokratenes store fest. Etter møtet med presidentkandidaten utdypet han følgende overfor Dagbladet:

- Hva pratet du og Al Gore om?

- Sex, svarer Iglesias kontant.

- Og drugs?

- Ja. Sex og drugs, sier Enrique, tenker seg litt før han utbryter flirende:

- Jeg bare kødder!

- Støtter du Gore og demokratene?

- Min prat med ham og at jeg opptrer på demokratenes fest er ikke det samme som at jeg støtter ham og partiet. Jeg blander ikke musikk og politikk. Men selvsagt er det interessant å møte et menneske som Gore.

- Men er du interessert i politikk?

- Selvfølgelig. Alt dreier seg jo om politikk.

SANGKLAR: Iglesias jr. synger i Oslo Spektrum neste lørdag.