Sang for statsministeren

Også Erna Solberg ble rørt av stemmen til «Norske Talenter»-vinneren Angelina Jordan Astar (8).

HJERTELIG MØTE: Angelina Jordan Astar (8) ble invitert til å synge for statsminister Erna Solberg på Høyres sommerfest i statsministerboligen. Foto: Privat
HJERTELIG MØTE: Angelina Jordan Astar (8) ble invitert til å synge for statsminister Erna Solberg på Høyres sommerfest i statsministerboligen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For noen uker siden ble nemlig Angelina invitert til statsministerboligen i Oslo der hun sang for Erna Solberg og flere av hennes partivenner under Høyres sommeravslutning.

 - Det var så fine blomster der, sier Angelina Jordan Astar (8) til Dagbladet.

Angelina er nemlig veldig opptatt av og glad i blomster, og har opptrer veldig ofte med blomster i det lange mørke håret.

Rørte statsministeren Etter den overlegne seieren i «Norske talenter» på TV2 tidligere i år har hele Norge fått øynene og ørene opp for den vesle jenta med den store stemmen. Også Erna Solberg skal ha satt stor pris på Angelinas sang.

- Hun sa at jeg rørte henne langt inn i sjelen, sier Angelina om møtet med Norges mektigste kvinne.

Denne uka hadde hun to opptredener før hun tar ferie. Først sang Angelina på «Allsang på grensen» på Fredriksten festning i Halden, dagen etter opptrådte hun på Barnivalen under Kongsberg jazzfestival.

Ferierer i California Nå venter sommerferie med familien.
- Vi skal til USA, og så til Sverige, forteller Angelina, som har slekt i California. Hun bodde også der de første åra av sitt unge liv.
- Så skal vi til Disneyland. Det blir utrolig gøy, sier mamma Sara Astar.

Angelina har også begynt å jobbe med sin første plate, og håper den kan komme ut i løpet av året. Selv om det er jazzen som ligger hennes hjerte nærmest kan det bli flere musikksjangre på plata.

Hun vil ikke nevne noen spesielle idoler, men forteller at hun liker veldig mye musikk - også rap - og mange artister.

ALLSANG PÅ GRENSEN: Angelina vant Norske Talenter våren 2014. Denne uka sang hun det første programmet av "Allsang på Grensen" fra Fredriksten Festning i Halden. Foto: Benjamin A. Ward
ALLSANG PÅ GRENSEN: Angelina vant Norske Talenter våren 2014. Denne uka sang hun det første programmet av "Allsang på Grensen" fra Fredriksten Festning i Halden. Foto: Benjamin A. Ward Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer