Sånn ja, Wanda

Den britiske storavisa The Observer har rangert norske Sonja Wanda som en av motebransjens ti mest talentfulle modeller.

LONDON (Dagbladet): Sonja Wanda har i løpet av kort tid blitt et stort navn i Storbritannia. For øyeblikket pryder hun flere av Londons karakteristiske røde busser. Samtidig imponerte hun mange under London Fashion Week.

Vinket

- Sonja skapte furore ved å vinke til fotografene fra catwalken, et bilde som fant veien til mange aviser dagen etterpå, og som bare vil bidra til hennes gradvise utvikling som modell, skriver The Observer Magazine.

En av hennes hovedoppdragsgivere, klesgiganten Topshop, beskriver Fredrikstad-jenta som en modell med stor personlighet.

- Hun er en del av en ny generasjon modeller der personligheten er like viktig som utseendet, sier produsent Sara McManus som har ansvar for kleskjedens kampanjer.

Ambisjoner

The Observers moteskribent Polly Vernon rangerer Sonja Wanda som en av «The Perfect Ten»-arvtakere til supermodeller som Kate Moss og Naomi Campbell.

- Store ambisjoner smelter sammen med ukomplisert søthet, skriver Vernon om Sonja Wanda som reiste til London som 15-åring for å bli modell.

EN NY NAOMI? Fredrikstadjenta Sonja Wanda reiste til London som 15-åring for å bli modell. Nå blir hun spådd som en av arvtakerne til Naomi Campbell.