FOR GJENNOMSIKTIG: Til venstre filmplakaten som ikke ble godkjent i USA. Til høyre plakaten som slapp gjennom sensuren. Foto: Stella pictures
FOR GJENNOMSIKTIG: Til venstre filmplakaten som ikke ble godkjent i USA. Til høyre plakaten som slapp gjennom sensuren. Foto: Stella picturesVis mer

Sånn. Nå er den nye «Sin City»-plakaten spiselig for amerikanerne

Måtte duse ut pupp.

(Dagbladet): Da filmplakatene for den nye «Sin City»-filmen ble offentliggjort, var alle de viktigste rollefigurene representert. Bortsett fra en - Ava Lord, svikefull femme fatale og selve hovedpersonen i «A Dame To Kill For», tegneseriealbumet den nye filmen bygger på.

Årsaken var, ifølge New York Post, at amerikanske filmsensurmyndigheter mente skuespiller Eva Green (33) viste for mye pupp på den originale plakaten.

Nå er imidlertid saken løst: En Photoshop-kløpper har gjort Greens bluse et par hakk mindre gjennomsiktig.

Det var det som skulle til for at plakaten får henge oppe i USAs kinoer når filmen får premiere 22. august.

Tullete Selv mener Green, som tidligere er mest kjent for rollen som Vesper Lynd i James Bond-filmen «Quantum of Solace», at det hele er nokså tullete.

- Det er mye ståk for ingenting. Det finnes så mye vold i film, at dette egentlig er ganske uskyldig. Jeg er ikke naken. Det dreier seg om en antydning, understreker hun til Vanity Fair, som legger til at Green tidligere har vist det meste i ikke mindre enn fem tidligere filmer, i tillegg til i tv-serien «Penny Dreadful».

«Sin City: A Dame to Kill For» er regissert av Robert Rodriguez, følger opp «Sin City» fra 2005, og har blant andre Josh Brolin, Jessica Alba og Bruce Willis i andre roller.

Noir Det dreier seg om filmadapsjonen av Frank Millers bejublede tegneserie, en utsøkt designet noir-pastisj som kom som en rekke enkeltstående bøker på nittitallet.

Miller har tidligere laget banebrytende tegneserier som «The Dark Knight Returns» og «300». Han er dessuten medregissør på den nye filmen, som har norsk premiere 5. september.