Såpe-begravelse

Her går Georg Anker-Hansen i graven og ut av TV2s såpeserie «Hotel Cæsar.» Direktøren ble «begravd» på Vestre Gravlund i Oslo denne uka. Det får du se i episode nummer 203, som sendes før jul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Krokodilletårene skvatt under innspillingen av den dramatiske tv-begravelsen.

Alle de kjente Cæsar-skuespillerne var på plass på settet etter flere ukers sommerferie. Bare Toralv Maurstad som Georg Anker-Hansen glimret med sitt fravær.

Arvestrid

Hotell-direktør Georg Anker-Hansen fikk dødelig kreft i siste episode før sommerferien. Dermed koster det ikke såpe-kjennere mange kalorier å regne ut hva som har skjedd.

- Si ikke det. Mye kan skje i en såpeserie, humrer Vibeke Hansen i TV2s infoavdeling kryptisk når Dagbladet besøker settet.

- Men det er ikke mulig å skjule at vi spiller inn en begravelse, smiler Anette Hoff. Hun vil ikke røpe hva som skjer videre med hennes rollefigur, alkoholiserte Juni.

 • Seertallene har steget til nær 500000 i gjennomsnitt.
 • Er nominert til beste drama- og underholdningsserie på årets filmfestival i Haugesund.
 • Anette Hoff ble kåret til beste skuespiller under Gullruten.
 • Hver episode koster mellom 350000 og 400000 kroner.
 • NRKs ukentlige oljesåpe «Offshore» dro flere seere.
 • Behandler temaer som alkoholisme og incest.

  - Blir du direktør etter Georg?

  - Det lurer jeg også på, ler Hoff.

  - Tårer og medfølelse er ikke noe problem, stønner Gro «Solrunn» Solemdal.

  - Vi blir så slitne av alle tagningene at vi lider helt naturlig, flirer den myndige hotellmedarbeideren.

  Ukjent skjebne


  Henriette Lien er brun, og trenger noen kilo sminke for å bli grønnblek. Ninnis skjebne er uviss etter samlivet med Georg. Henriette vet ikke hva som skjer med den populære rollefiguren.

  - Jeg har inntrykk av at vi skuespillere vet minst av alle, sier Henriette.

  I høst kombinerer hun Cæsar med en danserolle i «Damenes aften» på Chat Noir.

  Såpe i kulissene


  «Hotel Cæsar» er tilbake mandag 16. august. Etter tøffe lønnsforhandlinger med TV2 har de fleste Cæsar-skuespillerne valgt å fortsette. Toralv Maurstad og Beate Eriksen hadde lenge hatt en avtale om at de skulle skrives ut.

  Georgs død skyldes altså ikke Toralv Maurstads lønnskrav.

  Tenåringsfavorittene Kristin Frogner og Stian Barsnes Simonsen valgte imidlertid å sjekke ut av «Hotel Cæsar» da de ikke fikk den lønna de ville ha.

«Hotel Cæsar» Startet på TV2 24. oktober i fjor. Seertallene har steget til nær 500000 i gjennomsnitt. Er nominert til beste drama- og underholdningsserie på årets filmfestival i Haugesund.Anette Hoff ble kåret til beste skuespiller under Gullruten.Hver episode koster mellom 350000 og 400000 kroner. NRKs ukentlige oljesåpe «Offshore» dro flere seere.Behandler temaer som alkoholisme og incest.
«Hotel Cæsar» Startet på TV2 24. oktober i fjor. Seertallene har steget til nær 500000 i gjennomsnitt. Er nominert til beste drama- og underholdningsserie på årets filmfestival i Haugesund.Anette Hoff ble kåret til beste skuespiller under Gullruten.Hver episode koster mellom 350000 og 400000 kroner. NRKs ukentlige oljesåpe «Offshore» dro flere seere.Behandler temaer som alkoholisme og incest. Vis mer
ET SORGENS KAPITTEL: Georg blir fulgt til graven

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer