Såpe-lesber i skuddet

Homseparet Roy og Frode ble et brennhett tema i de tusen hjem da de dukket opp i familiesagaen «De syv søstre». Nå entrer lesbeparet Randi og Mette TV2s såpesuksess. Til høsten slår de to parene sine pjalter sammen for å lage barn!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av september starter en ny runde med «De syv søstre» på TV2. Og allerede i første episode treffer det velkjente homseparet Roy og Frode sine nye lesbiske åndsfrender.

Dermed er det klart for nye runder med intriger, skandaler, utroskap, svik, skillsmisser og forelskelser i familiesagaen «De syv søstre».

Slåssing og sjalusi

Det er to blytøffe damer som skrives inn i TV2s populære serie.

- Vi har et voldsomt forhold med slåssing og gjenforeninger, krangling og sjalusi, røper Wenche Beate Dessingthon (34) som spiller den ene halvparten av lesbeduoen.

- Men det har ikke vært intensjonen å skape klisjélesber med rullings i baklomma. Utgangspunktet var at rollene skulle være to alminnelige norske jenter, sier Randi Garmann Lønrusten (32), Dessingthons partner i serien.

Møtes på Garbo

Jentene dukker opp etter at Frode og Roy har møtt dem på homseklubben Garbo. De to parene bestemmer seg for å få barn sammen, hvilket gir grobunn for både problemer og intriger i adskillige episoder, uten at de to skuespillerne vil avsløre for mye. I første omgang har lesbeparet bare en gjesteopptreden, men etter jul braker det løs for alvor, og jentene blir etter hvert sentrale skikkelser i serien - som vil være å se til langt inn i år 2000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer