Sarah Brightman

Sarah Brightman er en enestående artist: Hennes unike stemme og fascinerende musikk har rørt millioner av mennesker i hele verden.

Som den eldste i en søskenflokk på seks, vokste Sarah Brightman opp utenfor London. Hun sto på scenen første gang da hun var tolv, begynte å synge da hun var fjorten og allerede som atten-åring fikk hun en hit med sangen «I lost My Heart To The Starship Troopers».

Etter en ny hit-singel, valgte hun sangen og scenen som yrke. Hun var med i original-oppsetningen av Andrew Lloyd Webbers «CATS», og sang sammen med Placido Domingo i Webbers klassiske stykke «Requiem». Senere skrev Lloyd Webber rollen som Christine i «Phantom of the Opera» spesielt for henne.

Sarah Brightman har solgt millioner av plater verden over. Hennes tredje album, «Timeless», solgte mer enn tre millioner eksemplarer verden over. For det alene har hun mottatt 21 gull- og platina-plater.

Musikalsk har Brightman vært en pionér, og nærmest skapt en egen sjanger med sin blanding av pop og klassisk. Hun er nå ute på verdensturné, hvor Oslo er første stoppested i Europa.