Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sarah Nebel

Søt og svevende pop.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CD: Til daglig er Elisabeth Endresen grafisk designer, bosatt i Gansdalen på Romerike. Men hun har også et liv på siden – som artisten Sarah Nebel. «Great White» er hennes andre album med egne låter, og hun føyer seg pent inn i rekken av sangere og låtskrivere med fin stemme og en dempet og noe svevende sound.

Endresen har ifølge presseskrivet tilbrakt åtte år som musiker og skuespiller i Los Angeles, men det er vanskelig å spore i musikken hennes – bortsett fra en fiks låttittel som «Holly Did What Holly Would» og at en åpenbar fascinasjon for Tori Amos ble med i kofferten.

Over Atlanteren hang også irske Enya seg på. Men Nebel er best når hun nærmer seg et eget, sofistikert poputtrykk, som i to duetter med en rusten Trond Granlund, singelen «Blindfolded Star (Ennen’s Song)» og «Maybe A Song», og i en fengende duett med Tromsø-artisten Adrien, «Red Velvet Sofa» – med Palle Wangnberg på en lekker hammond B3 . Det som mangler nå er bare et noe større særpreg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!