Sårbar såpedjevel

Du kjenner henne som den utspekulerte Susanne i Offshore. Men Stine Varvin (27) tar frem det såreste i seg for å være ond.


DJEVELSK SPILL: Stine Varvin prøver å være et følsomt monster i NRK-serien «Offshore». Hun har takket nei til å spille i flere episoder.


UTSPKULERT BARN Jeg var et utspekulert barn som prøvde ut grensene, forteller Varvin.

- Jeg forsøker å forstå hvorfor Susanne har blitt som hun har blitt. Et monster uten følelser er kjedelig. Jeg vet hva som ville såret meg selv, og bruker de midlene, forteller Stine. Hun forklarer Susannes hat med at hun er fryktelig ensom og sviktet av den rike familien Thorgersen. I Dagbladets såpekonkurranse tror Stine rollefiguren Susan scorer på at hun ikke er for stereotyp. Du kan stemme på din såpefavoritt her.


UTSPKULERT BARN Jeg var et utspekulert barn som prøvde ut grensene, forteller Varvin.

Rampete


Den tidligere ZTV-programlederen har få problemer med å identifisere seg med den opprørske delen av rollen. Hun er selv fra et velstående Bærums-miljø der det er lett å sjokkere omgivelsene:
- Jeg var rampete og blottet for sjenanse som barn. Jeg ville prøve ut grensene og skjønnte ikke hvorfor jeg ikke fikk lov til ting. Men jeg har blitt mer reservert og forsiktig med årene, sier hun.

Fikk rollen på dagen


Det er to og et halvt år siden Stine Varvin prøvefilmet for Offshore og fikk ja på dagen. I dette tidrommet har rollefiguren Susanne utviklet seg fra å være en usikker gymnasjente til å bli en umoralsk forretningskvinne. Men Varvin vil ikke bli forbundet med såpeserier for alltid. Etter sommeren er hun ute av serien.
- Jeg vil spille teater. Jeg er ikke lei av såperoller, men jeg trenger en annen utfordring. Heldigvis har Offshore-jobbingen latt seg kombinere med studier i New York og Norge. Jeg er rastløs og trenger å være i bevegelse.
- Er du litt heks i virkeligheten?
- Jeg kan nok være rampete men ikke ond. Jeg ville aldri hatt Susanne som venninne. Hun ville dolket meg i ryggen når jeg minst venter det, ler Varvin.