Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Sårene har begynt å råtne

Sykdommer og alvorlige skader forfølger innspillingen av TV3s storsatsning «Fear Factor». - Sårene har begynt å råtne, sier en svensk deltaker til Expressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenske versjonen av «Fear Factor» spilles nå inn i Sør-Afrika. Flere av deltagerne er allerede skadet, skriver den svenske avisa Expressen.

En av de 27 øvelsene gikk ut på å bli slept bak en jeep gjennom varm sand i 75 km/t.

- Jeg blødde ned hele sengen i natt, sier deltager Rafal Kordika (30) til Expressen.

Yrkesoffiser Andreas Norrthon (35) måtte på sykehbus etter at han mistet grepet under det farlige slepet.

- Det har begynt å råtne i sårene, sier han til Expressen. Andreas valgte å fortsette i konkurransen mot legenes råd.

Syke progamledere

Men det er ikke bare deltagerne som har fått problemer. Varmen har sendt både den danske programlederen og en svensk kameramann på sykehus. Den svenske programlederen ligger på hotellet med høy feber.

«Eat Brains»

I USA sendes programmene i serien med titler som «Eat Rectum», «Swimming with the fishes», «Eat Brains» og «Torture Cell».

- Det med ku-hjerne vil jeg vurdere lenge om jeg orker. Og selv om jeg tror jeg orker, er det ikke sikkert magen orker, sa Gøril Dullum, en av de norske deltagerne, i et nettmøte på Dagbladet.no 24. januar.

Les hele nettmøtet med Gøril

Fear Factor USA

Fear Factor Norge

<P>IKKE BEKYMRET: - Kan berolige deg med at da Fear Factor gikk på NBC, var det ingen som ble mer skadet enn et par skrubbsår, sa den norske «Fear Factor»-deltageren Gøril Dullum i et nettmøte på Dagbladet.no
FARLIG SLEP: I 75 km/t slepes deltakerne gjennom varm ørkensand.
Hele Norges coronakart