«Satans glamnatt»

- Vi trenger noen som sparker balla på kristendommen og som holder Valgerd våken om natta, melder Audun Larsen Jahr og Joachim Olsen Wille. Det er klart for Marilyn Manson-konsert i hovedstaden.

Alle billettene er utsolgt, og køen var lang allerede tre timer før den amerikanske storstjernen Marilyn Manson går på scenen i kveld.

Dyrekjøtt

Manson - eller «Satans glamkonge» - som han gjerne blir omtalt som, er en av Amerikas mest omtalte skikkelser.

Turneen «Dead To The World» ble den mest kontroversielle i USA på mange år, og de aller fleste er spente på hva storstjernen kan finne på å gjøre i kveld.

- Håper han gjør alt - unntatt å kaste ut dødt dyrekjøtt, smiler Audun.

Rundt klokka 20.00 gikk svartebørsbillettene for 900 kroner i kveld.

- Dette blir stort. Jeg betalte 700 kroner for billetten for ei uke siden, og har store forhåpninger, forteller Joachim.

Nagler og glitter

Sammen med kompisen Audun har de jobba hardt med utseendet foran kveldens konsert. Det går i svart - ispedd effekter som nagler, glitter og kors.

Noe som ikke gikk upåaktet hen i Nobelpris-pyntede Oslo i kveld.

- Det var ingen behagelig opplevelse å gå gjennom Oslo. Folk snudde seg og ropte diverse gloser etter oss, forklarer Audun.

De to vennene er ikke helt enige i alt hva den svært så kontroversielle Marilyn Manson har drevet med, men alt i alt mener gutta at han er en stor artist.

- Musikken er dødsbra. Nå gjenstår det bare å se hva han gjør på scenen. Jeg håper han gjør mest mulig ekstreme ting, smiler Audun.

Dagbladets anmelder Håkon Moslet dekker kveldens konsert. Den vil bli lagt ut i Dagbladet :på nettet rundt midnatt.

STORE FORVENTNINGER:</B> Joachim Olsen Wille og Audun Larsen Jahr har stasjet seg kraftig opp foran kveldens konsert. De håper at Marilyn Mansen gjør det samme.