Satans grisefest

KRISTIANSAND (Dagbladet): Mayhem skremte ingen med sitt blodige show i Bendiksbukta. Tommy Bjurstrøm, derimot, fikk bank av sikkerhetsvaktene. For han kjempet om Mayhems flådde grisehode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mayhem vartet som lovet opp med et makabert show da bandet inntok scenen i Bendiksbukta som hovedattraksjon. Seks grisehoder var hovedingrediensen i showet, og allerede etter et kvarter sørget vokalist Maniac for å lempe det ene hodet ut blant publikum. Her ble grisehodet kastet rundt som en matchball på en fotballkamp. I flere minutter vendte publikum helt ryggen til Mayhem oppe på scenen for å følge med på grisehodets vei innover i Bendiksbukta.

Lagt i bakken

Etter fem minutter triumfferd blant den groteske fansen, grep tre sikkerhetsvakter inn i folkemassen for å konfiskere grisehodet. Det var da black metal-fan Tommy Bjurstrøm kaster seg inn for å bringe hodet i bevegelse igjen. Han ble brutalt lagt i bakken, og det oppstod slåsskamp.

- De muskelgutta har misforstått hele pakka. Poenget med at de kaster grisehodene er jo at publikum skal fortsette å kaste hodene etterpå, sier Bjurstrøm som også opplevde heltene i Roskilde. I går ble det dessverre et kort gjensyn med favorittgruppa. 25-åringen ble kastet ut av konserten og fikk avklipt adgangsbåndet av illsinte sikkerhetsvakter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer