Satans sexy

Liz Hurley som satan? En forførende tanke og resultatet kan du se i fredagens premierefilm «Bedazzled». Vinnerne av Dagbladet.nos djevel-konkurranse

Elizabeth Hurley er ikke først og fremst kjent for sitt skuespillertalent, men på fredag kan du også stifte bekjentskap med den siden av damen. Da spiller hun djevelen som vil ha sjelen til stakkarslige Elliot Richards (Brendan Frasier). I «Bedazzled» gir hun ham syv ønsker og det må jo bare gå galt.

Vinnerne av konkurransen i Dagbladet.nos konkurranse og svarene: djevel-vinnere!

Verdens mest sexy

Liz Hurley ble nettopp kåret til en av verdens mest sexy damer. Hun startet sin karriere som ballettdanser på Londons teaterscener og det var her hun møtte Hugh Grant for første gang, og sammen ble de sladderpressens favoritter i hjemlandet England.

Men da Grant ble arrestert sammen med den prostituerte Divine Brown, ble de en verdensomspennende skandale. Hurley støttet sin Hugh gjennom skandalen - i alle fall for en liten stund- men i fjor var det for alvor slutt mellom det berømte paret.

Hode for penger

Bak Hurleys vakre ansiktet skjuler det seg en hard forretningskvinne. I 1994 startet hun og Grant produksjonsselskapet Simian Films i samarbeid med Castle Rock Entertainment. Sammen har de blant annet produsert «Extreme Measures» (1996).

Som skuespiller kjenner vi henne best som Austin Powers drømmedame i «Austin Powers: International Man of Mystery» (1997). For tida er Hurley aktuell i Kathryn Bigelows siste film «The Weight of Water», der hun spiller en journalist som begynner å grave opp i en gammel drapssak. Hennes neste prosjekt er Tom DiCillo filmen «Double Whammy».

Men først skal hun spille satan i «Bedazzled».