Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Sats heller på musikk»

-Heller musikk enn mote, sier modellbransjen etter å ha sett de nye bildene av Aqua-Lene i Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Lene er for gammel til å satse helt og fullt på en modellkarriere, men det kan avgjort være en morsom bigeskjeft, sier Pål Vassbotten i Heartbreak Modellbyrå.

-Hun er frisk, pen og naturlig - og har forutsetninger for å gjøre en modellkarriere, men hun vil nok komme på et prisnivå som skremmer de aller fleste, sier Tommy Løland, AD i JBR Reklamebyrå.

Bare en kampanje

-Et kjent flott ansikt som Lene Nystrøms er alltids salgbart, men jeg kan ikke tenke meg at hun har en stor framtid som modell. Jeg ser for meg at hun kan gjøre en stor kampanje, ellers må hun holde seg til sangen, sier Eivor Øvrebø, modellmamma i Team Modeller.

Dagbladet presenterte lørdag de første bildene som er tatt av Lene Nystrøm som profesjonell modell, bilder som modellbyrået 2pm i København nå bruker til å profilere sin nye stjernemodell.

-Hun kjenner bransjen, er vant til å stå foran kamera, hun er pen - i det hele tatt: Aqua-Lene har mye. Jeg tror en modellkarriere vil styrke henne som artist, sier Tique-redaktør Tone Skårdal Tobiasson.
Hun mener Lene kan gjøre en kort, hektisk og lønnsom karriere.

Raske penger

Pål Vassbotten i Heartbreak modellbyrå tror Lene Nystrøm vil slå an som modell overfor det samme publikummet som kjøper Aquas plater. -Hun kan ha mulighet til å tjene en million på en god dagsjobb for en stor oppdragsgiver. Men i Norge og Norden er det langt mellom dem som har råd til noe slikt, sier Vassbotten, og fortsetter:

-Lene selger sin berømmelse - og sin troverdighet, akkurat som Knut Bjørnsen gjorde da han begynte å selge kopper og kar på fjernsyn...

FLOTT - MEN GAMMEL? Kritiske røster i modellbransjen i Norge mener Aqua-Lene bør holde seg til musikken.