Satser maks på musikk

Etter Grand Prix-finalen i mai gikk Lars Fredriksen i skjul for offentligheten. Tida har han brukt til å jobbe med to av landets beste popprodusenter: Ole Evenrud og David Eriksen. Målet er å bli internasjonal popstjerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg gleder meg til å møte publikum med ny plate, sier Lars når Dagbladet møter ham i platestudio.

Lars satser nå tungt på solokarrieren og vil gjøre alt for å bli popstjerne. Kristendomsstudiet er lagt i skuffen og ekstrajobben som nattevakt på alders- og sykehjem er droppet.

- Nå dreier det seg bare om musikk. Jeg har skrevet mye musikk, men føler at jeg har langt igjen før jeg kan kalle meg popkomponist, sier Lars som jobber nært med David Eriksen, og som nå har åtte låter klar til solo-cd-en.

Kjent resept

Norge kan ikke vise til mange mannlige popartister ved siden av Espen Lind og Odd René Andersen. Universal er plateselskapet til både Espen og Lars. Produktansvarlig Cato Ingebretsen i plateselskapet vil bruke Espen Lind-resepten på Lars.

- Det er klart vi skal bruke mye av våre erfaringer med Espen Lind i lanseringen av Lars Fredriksen.

- Først satser vi på Lars i Norge, deretter internasjonalt. Vi fikk god tilbakemeldig på Lars av publikum, presse og Universal internasjonalt i GP-uka i Birmingham i mai, opplyser Cato Ingebretsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer