Satser på damene

- Det går så blekket spruter, sier Tom Sterri. Han vil ha mange av tekstene til høstens Chat Noir-revy i boks før han tar påskefri. «Damenes aften - med gutta på slep» åpner 17. september. Jack Nicholson skal varme opp for Sterri & co.

- Nei, nei! Det er ikke snakk om å gjøre Chat Noir om til kino. Ikke permanent, i hvert fall, ler Tom Sterri. Norsk revys Grand Young Man disponerer to revyteatre, Chat Noir og ABC, mens Oslo Kinematografer har fått en real hodepine. Det kunne forresten blitt en større hodepine om taket i Filmteatret virkelig hadde falt ned før man rakk å stenge kinoen.

- Men de var i knipe, og vi sa ja til å låne ut Chat Noir for en kortere periode. Det ble jo litt ekstra velvilje med i bildet fra vår side da det viste seg at det er «Livets lyse side», med Oscar-vinnerne Jack Nicholson og Helen Hunt, som havner hos oss. På Chat Noir er det alltid åpent for prisbelønte skuespillere, forsikrer Sterri.

Sterri og hans forfatterteam er i full gang med damenes aften allerede.

- Vi er fire menn som skriver om damer, og vi veit hva vi skriver om, ler revymakeren.

Sterri har holdt seg med det samme tekstforfatterlaget i en årrekke.

- Så lenge at vi sier vi er kommet i puberteten sammen. Arne Lindtner Næss, Geir Meum Olsen, Rune Dahl Bjørnsen og jeg. Fire mannfolk om kvinner... Men to er gift, og dessuten kjenner vi jo mange damer, så vi har erfaring, forklarer Sterri.

Han har samlet Britt Elisabeth Haagensli, Mia Gundersen, Hilde Lyrån, Brede Bø, Dag Vågsås og Geir Morstad til revyen. Dessuten dukker sjefen sjøl opp.