Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Satser videre på avlyst show

Janne Formoe (34) tar «Avslørte Bondepiker» til en ny by etter fiaskoen i Kristiansand.

GIR IKKE OPP: Arrangørene har tapt penger på Dorina M. Iversen, Dagrun Anholt, Cornelia Børnick og Janne Formoes «Avslørte Bondepiker», men likevel gir de ikke opp forestillingen. Foto: Gisle Bjørneby
GIR IKKE OPP: Arrangørene har tapt penger på Dorina M. Iversen, Dagrun Anholt, Cornelia Børnick og Janne Formoes «Avslørte Bondepiker», men likevel gir de ikke opp forestillingen. Foto: Gisle Bjørneby Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||- Vi gir ikke opp på grunn av sviktende publikum i én by. Dette showet skal videre, sier Janne Formoe til Dagbladet.

Det som skulle blitt en ordentlig revysommer i Kristiansand for Formoe og jentene i «Avslørte Bondepiker» får nå en brå slutt.

Kvartetten skulle stått på scenen med «Uten en rød tråd» resten av helgene i juli, men i stedet ble lørdagens forestilling den siste i Formoes hjemby.

— Det er trist at det skulle bli sånn, både for min egen del og de andre jentene. Vi hadde håpet å få til en årlig sommershowtradisjon i Kristiansand, men den gang ei. Det gikk ikke helt som vi hadde planlagt.

Publikum uteble
Revygruppa «Avslørte bondepiker» hadde offisiell premiere på showet i Kristiansand 2. juli. Til tross for strålende kritikker har publikum uteblitt.

Thalia Teater vil ikke gå ut med antall solgte billetter, men innrømmer at de har tapt penger på showet og at forhåndssalget har vært for dårlig.

Da Dagbladet sjekket billettsalget før showstart var kun mellom 40 og 50 billetter til hver forestilling solgt. Salen tar 250.

Reiser videre
Nå har Janne Formoe og resten av revygruppa, som består av Dorina Marie Eldøy Iversen, Dagrun Anholt og Cornelia Børnick, konkrete planer om å ta med showet videre.

— Vi overlever dette. Nå vil vi sette opp showet i en ny by, sier Janne Formoe, men vil ikke gå nærmere inn på hvor ennå.

— Vi har kastet oss rundt, ting må helt på plass før jeg kan si hvor det blir, sier hun til Dagbladet.

Thalia Teater forteller at de satser videre på gruppa til tross for tallenes tale. Juleshow med kvartetten er allerede spikret.

Nå søker teateret Kulturrådet om midler for å gjøre kvartetten enda bedre.

— Hensikten er å utvide gruppa til å bli en nasjonal humorgruppe. Vi søker om støtte for å få flere profesjonelle til å skrive bedre tekster, og for å utvikle dem til en bedre gruppe, sier produksjonsleder Pia Bergersen.

—Vi gir ikke opp på grunn av sviktende publikum i én by. Dette showet skal videre, sier Janne Formoe til Dagbladet. Det som skulle blitt en ordentlig revysommer i Kristiansand for Janne Formoe og jentene i «Avslørte Bondepiker» får en brå slutt. Kvartetten skulle stått på scenen med «Uten en rød tråd» resten av helgene i juli, men i stedet blir kveldens forestilling den siste i Formoes hjemby. —Det er trist at det skulle bli sånn, både for min egen del og de andre jentene. Vi hadde håpet å få til en årlig sommershowtradisjon i Kristiansand, men den gang ei. Det gikk ikke helt som vi hadde planlagt, sier Janne Formoe. Publikum uteble Jannes revygruppe «Avslørte bondepiker» hadde offisiell premiere på showet i Kristiansand 2. juli. Til tross for strålende kritikker har publikum uteblitt. Thalia Teater vil ikke gå ut med antall solgte billetter, men innrømmer at de har tapt penger på showet og at forhåndssalget har vært for dårlig. Da Dagbladet sjekket billettsalget før showstart var kun mellom 40 og 50 billetter til hver forestilling solgt. Salen tar 250. Reiser videre Nå har Janne Formoe og resten av revygruppa, som består av Dorina Marie Eldøy Iversen, Dagrun Anholt og Cornelia Børnick, konkrete planer om å ta med showet videre. —Vi overlever dette. Nå vil vi sette opp showet i en ny by, sier Janne Formoe, men vil ikke gå nærmere inn på hvor ennå. — Vi har hevet oss rundt, ting må helt på plass før jeg kan si hvor det blir, sier hun til Dagbladet. Thalia Teater forteller at de satser videre på gruppa til tross for tallenes tale. Juleshow med kvartetten er allerede spikret. Nå søker teateret Kulturrådet om midler for å gjøre kvartetten enda bedre. —Hensikten er å utvide gruppa til å bli en nasjonal humorgruppe. Vi søker om støtte for å få flere profesjonelle til å skrive bedre tekster, og for å utvikle dem til en bedre gruppe, sier Pia Bergersen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!