Satset alt - ble gjeldfri

Christiane Fürst (47) har levd i årevis som gjeldsslave etter at privatøkonomien havarerte. I går fikk hun slettet hver eneste gjeldskrone takket være Hallvard Flatlands «Ditt livs sjanse» på NRK1.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg hadde ingenting da jeg kom, så jeg hadde ingenting å tape, strålte 47-åringen fra Oslo. Hun satset alt i gårsdagens sending. Hun svarte rett hele veien inntil hun til slutt gjettet (!) riktig svar på siste spørsmål, «Hva er Norges nest største øy?». Dermed satt hun i gledessjokk tilbake med 380000 kroner i gevinst.

Egentlig kunne hun ikke vinne mer enn det hun hadde i gjeld, og for Christiane betydde det 350000 kroner. Men Flatland brøt spillereglene og ga henne 30000 kroner på toppen.

Gjeldssanering

- Med største fornøyelse. Jeg får heller snike meg forbi Einar Førdes kontordør de nærmeste dagene, gliste programlederen.

For Christiane er beløpet en formue. Selv om det seinere i serien kan være mulig å vinne opptil en million kroner, er det få som trenger pengene bedre enn Christiane.

- Jeg har levd uten nåla i veggen i årevis. Med høy studiegjeld og uten jobb tårnet problemene seg opp for meg, og jeg måtte til slutt søke om gjeldssanering. Etter mye om og men gikk det i orden. Nå kan jeg endelig betale hver eneste krone jeg skylder, jublet Christiane og kastet seg om halsen på Flatland for å gi ham en stor klem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer