Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Satset og tapte på Nyhetskanalen

Samboerparet Ruth Hetland og Jarl Christian Berentsen står på bar bakke etter konkursen i Nyhetskanalen. Begge var lovt jobb i tre år, men nå må de stille seg i kø på arbeidskontoret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nyhetsskandalen

- Dette er tragisk. Vi er veldig skuffet over ledelsen, sier Ruth. Hun begynte i engasjement som redigerer 1. september, og to måneder seinere sa samboer Jarl Christian opp jobben som sendeleder i TV2 og begynte som teknisk sjef i Nyhetskanalen.

- Vi flyttet fra Bergen til Oslo og kjøpte oss leilighet her, og fikk barnehageplass til sønnen vår Ask på 1 1/2 år. Vi trodde på en lys framtid, siden vi var lovt jobb i minst tre år, sier Jarl Christian.
Nå mister de begge inntektene, og må ut på et trangt arbeidsmarked.

- I tillegg var vi ekstremt uheldige med timinga. Hadde konkursen kommet om én måned, ville vi fått lønn for tre måneder. Nå blir det bare én, fordi engasjementet til Ruth går ut og jeg forstatt i prøvetida, sier Jarl Christian resignert.

- Vi sitter virkelig med skjegget i postkassa. Ikke har vi noen oppsparte penger å tære på heller, tilføyer Ruth.

SKUFFET: - Vi er veldig skuffet, sier Ruth Hetland og Jarle Christian Berentsen. Dette er total ansvarsfraskrivelse fra ledelsens side, sier de.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!