- Satt ut av sure dommere

Mali Sørvåg (23) kom på «Idol-audition» for å lage show, men ble satt ut av humørløse dommere.

TRONDHEIM (Dagbladet): -  Jeg hadde planlagt den helt store opptredenen, men ble satt ut av at dommerne var så sinte, sier 23-åringen til Dagbladet.

Hun kom på audition i Trondheim med egen designer og stylist, og beskrev sin stil som «Idols is-prinsesse».

I gårsdagens Idol-premiere på TV 2, kunne vi se hvordan det gikk. Mali røk ikke bare ut av konkurransen, men fikk i tillegg noen kraftige dommer-gloser med seg på veien:

-  Du har veldig stor selvtillit, hvis du sier du har sangstemme, mente juryformann Tone-Lise Skagefoss.

-  Du har mye av det lille ekstra, men ingenting av det andre vi ser etter; sangstemme og utstråling. Du er fullstendig ubrukelig, sa Tor Milde.

Sinte dommere

Mali Sørvåg legger ikke skjul på at det var hennes hensikt å sjokkere.

-  Jeg ville gjøre en performance og skape litt show. Men da jeg gikk inn på auditionen, ble det litt alvorlig likevel. Dommerne så så innmari sinte ut. Jeg trodde de skulle smile litt, men den gjengen har virkelig ikke humor.

 SELVTILLIT: Mali Sørvåg har stor tro på seg selv. -  Jeg er ei stjerne, uansett hva andre måtte mene, sier 23-åringen, som i går røk ut av «Idol». Foto: Ned Alley
SELVTILLIT: Mali Sørvåg har stor tro på seg selv. - Jeg er ei stjerne, uansett hva andre måtte mene, sier 23-åringen, som i går røk ut av «Idol». Foto: Ned Alley Vis mer

-  Hvorfor meldte du deg på «Idol»?

-  For å få oppmerksomhet. Det har jeg alltid følt trang til. Jeg er ei stjerne, uansett hva andre måtte mene. Sånn sett kommer jeg aldri til å bli helt normal. Det verste et menneske kan gjøre, er å være kjedelig.

-  Hvordan tror du tv-seerne vil oppfatte deg?

-  Jeg tror de blir provoserte, sånn som noen fjortisjenter jeg møtte. De synes jeg var skikkelig pinlig, og at jeg hadde dummet meg ut. Det liker jeg! Da fikk jeg en god dag. Det er akkurat sånn oppmerksomhet vil jeg ha.

Joker

Det er ingen tvil om at Mali har god selvtillit. Til tross for dommernes brutale nedsabling, har hun fortsatt håp om å bli med i årets Idol.

-  Jeg tror jeg kan være jokeren, som blir tatt inn igjen seinere i serien. Syngingen min var kanskje ikke så kjempebra, men jeg har alt det andre som skal til.

23-åringen stilte også i forrige Idol, ifølge seg selv i «like bad outfit», men hun tror ikke hun prøver en tredje gang. Da vil hun heller satse på andre arenaer.

-  Jeg skal komme tilbake som ei bombe, kanskje i Tyskland. Der vil de ha sånne som meg, sier Mali Sørvåg.

-  Jeg vil vise de teite «Idol»-dommerne at jeg ikke er ubrukelig. Selv om jeg ikke har den fantastiske stemmen, kan jeg bli til noe i underholdningsbransjen.

HUMOR: Mali kom på audition med egen designer og stylist, og beskrev sin stil som «Idols is-prinsesse».