<strong>DRAR TIL ATLANTA:</strong> Allerede neste helg drar  Morten Tyldum til Atlanta  for å starte forberedelsene  til milliardprosjektet  «The Passengers». Foto: Endre Vellene / Dagbladet
DRAR TIL ATLANTA: Allerede neste helg drar Morten Tyldum til Atlanta for å starte forberedelsene til milliardprosjektet «The Passengers». Foto: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Satte ned foten for å unngå kutt i milliardbudsjett

- Det handler om integritet, sier kona Janne om Morten Tyldums nye filmprosjekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han ble norgeshistoriens mest meritterte filmskaper på et blunk da den internasjonale debuten «The Imitation Game» raket inn åtte Oscar-nominasjoner - og fikk én - i vinter. Men budsjettmessig er Morten Tyldums neste prosjekt, «The Passengers», i en helt annen liga.

Nå har science fiction-filmen fått grønt lys av Sony Pictures, og går dermed i opptak i Atlanta i september med Jennifer Lawrence og Chris Pratt i hovedrollene.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer