Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Satyricon hedret i England

Med Lordi og Will Smith i salen.

(Dagbladet.no): Det norske black metal-bandet Satyricon vant magasinet Metal Hammers Golden God Awards mandag.

Prisen for «beste undergrunnsband» ble delt ut i London med en rekke prominente gjester til stede - blant dem Lordi og rapperen/filmstjernen Will Smith (!).

Andre som vant priser var blant andre Jerry Cantrell (fra Alice In Chains), Lordi, Coheed And Cambria og Slayer («Reign In Blood» ble hedret for å være den beste metalplata de siste 20 årene).

«Årets beste undergrunnsband» skal for øvrig spille på VG-lista Topp 20s show på Rådhusplassen fredag, sammen med artister som Mira Craig, Marit Larsen, Lordi, Ravi og De nye gitarkameratene.

SATT PRIS PÅ: Satyricon har vunnet nok en prestisjepris - denne gang i England. FOTO: SCANPIX
SATT PRIS PÅ: Satyricon har vunnet nok en prestisjepris - denne gang i England. FOTO: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling