Anmeldelse: Landskampen, TV2

Savner frekke-Petter

«Landskampen» er for koselig for sitt eget beste.

LANDSKAMPEN: I TV2s nye serie møtes norske og svenske skihelter til dyst på Rhodos. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Petter Northug har blitt voksen og ydmyk, mens Therese Johaug elsker å ha det vondt. Det ene er nokså kjedelig å se på, og det andre nokså selvfølgelig, og der har du hovedutfordringen til «Landskampen», TV2s nye «Mesternes mester»-kloning.

Her møtes fire norske og fire svenske skistjerner til dyst på ei strand på Rhodos, for at vi endelig skal få vite, en gang for alle, hvem som er best av Norge og Sverige.

Så koselig atte

Premisset er selvsagt bare tull, det beviser allerede presentasjonen av utøverne, der de norske deltakerne pepres med verdensmester i ditt og datt, mens svenskene må nøye seg med «svensk skidronning» og «én av verdens beste».

Men Calle Halfvarsson gleder seg over muligheten til endelig å kunne slå Petter Northug i noe, mens Charlotte Kalla håper på det samme mot Therese Johaug. Northug kaller Halfvarsson sin verste fiende, mens han smiler godmodig, og alt er så koselig atte.

Til programmets forsvar må sies at dette er familieunderholdning, og det er meningen at det skal være koselig. Men det gjelder for «Mesternes mester» også, og det blir ganske kjapt klart at nykommeren mangler noe som den etablerte suksesserien hviler tungt på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer