Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Savner Marit

I går debuterte Marit Larsen som soloartist på Bylarm i Stavanger. I Oslo satt ekskjæresten Isaac Hanson og savnet henne.

-  Vi var sammen i underkant av ett år, men jeg snakker med henne hele tida, forteller Isaac Hanson (24).

Romansen mellom den tidligere M2M-stjernen og den eldste av Hanson-brødrene oppsto da M2M figurerte som oppvarmingsband for Hanson på deres USA-turné i 2000. -  Zach og Marion hadde også en romanse, men det varte bare i noen måneder, og er mer det vi kaller en turnéromanse. Isaac var sammen med Marit i et år, forteller Tylor Hanson og ler broderlig.

Tatt steget videre

Men brødrene, som ble kjent med låta «MmmBop» og som har solgt nærmere 15 millioner skiver, er ikke i Oslo for å snakke om Marit Larsen og Marion Ravn. De er her for å promotere sitt siste albumet «Underneath». Et album de har jobbet med i nesten fem år, som de startet eget selskap for å få gitt ut, og som ifølge brødrene selv tar dem det kjente steget videre.

-  Lydbildet på «Underneath» er mer voksent, og det kommer tydelig fram at vi er influert av artister som Nick Drake, Travis og Ryan Adams, likevel hører du lydbroer fra de to foregående albumene, sier Tyler.

Ikke et kjærlighetsforhold

Det er viktig for brødrene at musikken er genuin, og egen. Derfor valgte de låta «Penny and me» som førstesingel for plata.

-  «Penny and me» handler ikke om noe kjærlighetsforhold mellom Penny og meg, det handler om et kjærlighetsforhold til musikk. Navnet har vi tatt fra verdens mest kjente groupie, Penny Lane. Hun elsket ikke artistene hun lå med, men musikken. Og det er det låta representerer.

Ønsker henne lykke til

For det er viktig for Hanson at artister mener noe med musikken sin, og det var derfor de spurte om M2M ville være med dem på 2000-turneen.

-  Marit og Marion fungerte veldig godt sammen med oss, og de glitret virkelig på scenen. Jeg har hørt noe av deres nye materiale, og de gjør begge bra ting, sier Tyler.

-  Vet dere at Marit framfører sitt nye solomateriale for første gang i dag?

-  Det er i Stavanger er det ikke? Hun tekstet meg om det, forteller Isaac.

-  Skal dere dit i kveld?

-  Nei, men jeg skulle ønske vi kunne. Hun var forleden og så showet vårt i Danmark. Det hadde vært fint og sett henne igjen og spist middag eller noe, sier Isaac.

I mars skal gutta ut på en lang Europa-turné. Om de kommer til Norge er fremdeles ikke bestemt, heller ikke hvilket oppvarmingsband de skal bruke.

-  Vil dere ta opp igjen det gamle samarbeidet?

-  Vi har spilt sammen med Marit mye før, og fungerer veldig godt sammen. Hvis det passer seg ser jeg absolutt ikke bort fra et nytt samarbeid, sier Tyler.

-  Og hvis du tilfeldigvis snakker med Marit i kveld, så må du absolutt hilse og ønske henne lykke til fra meg, avslutter Isaac Hanson.

SNART UT PÅ TURNÉ: Dagbladet traff Zach Hanson (19), Isaac Hanson (24) og Tylor Hanson (21) på NRKs parkeringsplass. - Vi har en ting for nordmenn, sa de.