Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Savner Morten

Aqua-Lene savner fortsatt ekskjæresten Morten Harket. Det sier hun i et intervju med Dorthe Skappel i kveldens spesialutgave av «Go' kveld, Norge!».

Skappel tok med seg Aqua-Lene, bandet hennes og mamma og pappa Nystrøm på grilltur. Programmet er tatt opp på Lindøya i Oslofjorden, og Aqua-Lene prater om alt ifra hovne silikonpupper, det tøffe presset og hennes sårbarhet, om sladrebladene til hennes nåværende kjæreste, Perikles Kallimanopoulis, og alle ekskjærestene, deriblant Morten Harket.

- Det sa bare pang mellom meg og Morten! Jeg savner ham. Jeg savner ham veldig. Jeg har ikke snakket med ham på et år, sier Nystrøm, og legger til: -Alle tror Morten er så veldig komplisert, men han er veldig enkel å forstå.

Paret møttes på Spellemanprisutdelingen i 1998, og Nystrøm har lært mye av Morten, går det fram av intervjuet.

Intervjuet med Aqua ble gjort for en drøy måned siden. Bandet er nylig ferdig med et Australia-besøk, og er nå i Japan. Bandet har så langt solgt 3,4 millioner av «Aquarius», herav 125 000 i Norge.

SPELLE-PAR: a-ha-Morten og Aqua-Lene møtte hverandre på Spellemannprisutdelingen for to år siden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media