Savnet: Spenstig TV om hus og hjem

TVNorge kårer Norges flotteste hjem med Bonytt-TV.

EKSPERTISE: Birgitte Lund Nakken (midten t.v.) har hjelp av Knut Hovland, Maria Erlingsdotter Neerland og Andreas Engesvik til å kåret årets norske hjem. Foto: TVNorge
EKSPERTISE: Birgitte Lund Nakken (midten t.v.) har hjelp av Knut Hovland, Maria Erlingsdotter Neerland og Andreas Engesvik til å kåret årets norske hjem. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Vi nordmenn er gale etter bolig, enten det handler om kjøp og salg, interiør eller oppussing.

Den voldsomme interessen har ikke gått TV-produsentene hus forbi, og de tradisjonelle interiørprogrammene har etter hvert fått selskap av et bredt utvalg boligrelaterte konsepter — fra «Sinnasnekker'n» og «Skjulte skatter» til «Boligjakten» og «Solgt!».

Nå skal TVNorge og programleder Birgitte Lund Nakken etter to sesonger med «Herlige hjem» kåre landets «mest inspirerende og personlige hjem». I hvert program presenteres tre boliger og menneskene som bor der, før en eksperttrio får se seg om og til slutt stemmer fram en finalist. Hvem som ender opp med tittelen «Årets hjem» og 100 000 kroner, avgjøres av seerne i finaleprogrammet.

Mer folkelig enn trendy Det blir fort tydelig at det ikke er D2-segmentet som skal fenges av «Årets hjem». Selv om både dommerpanelets arkitekt Knut Hovland og tidligere «Norway Says»-designer Andreas Engesvik representerer en trendriktig, ren smak, har interiørdesigner Maria Erlingsdotter Neerland rollen som gispende begeistret tilhenger av det sjarmerende, hjemmekoselige, prangende og detaljrike.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.