Savoy ut av dvalen

Førstkommende lørdag har Savoy sin første konsert på sju år. Men nå er dvalen over, Paul og Lauren Waaktaar-Savoy skal ut til folket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Paret har startet eget plateselskap og planlegger norgesturné. -  Vi har tatt for lett på promoteringen av de forrige albumene, denne gangen skal vi gjøre mer for å slå igjennom. Det skylder vi dette albumet, sier Paul.

De forrige Savoy-albumene har hatt svært sprikende salgskurver. Denne gangen er det slutt på at bandet sitter på ræva og venter på at verden skal ta kontakt. Savoy skal bli mer amerikanske, de skal stå hardere på og selge seg selv i langt større grad.

Lørdag opptrer de på Raumarock, og 13. august står Øyafestivalen for tur. Til høsten blir det stor norgesturné fra midten av september, og mange datoer er allerede på plass.

En ny start

Dagbladet møtte Paul og Lauren Waaktaar-Savoy og trommeslager Frode Unneland i New York tidligere i år.

Paret bor sammen med sønnen True August (6) i en ombygd squashhall i det ettertraktede området Soho på Manhattan. Heisen stopper inne i leiligheten. Kåken er et syn med flere meter til taket, store sofaer, brune tregulv med en prislapp på flere titalls millioner kroner. I beste MTV-ånd viser en leende Lauren fram soverommet, hvor en widescreen-tv trylles fram fra endestaven på senga med et lite klikk på fjernkontrollen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer