«Scarface» blir spill

Tony Montanas dystre verden åpnes opp for deg neste høst.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  «Me, I want what\'s coming to me.»

  «What\'s coming to you?»

  «The world, Chico, and everything in it.»

  Tony Montana hadde i hvert fall ambisjonene i orden i filmen «Scarface». Spilt av Al Pacino er Montana blitt stående som en kultfigur i filmhistorien - og snart får du sjansen til stifte nærmere bekjentskap med ham.

  Arbeidet er nemlig i gang med en spillversjon av «Scarface», der du også kan trå inn i en undergrunnsverden preget av dop, vold og intriger.

  Du spiller Tony


  Du får sjansen til å spille selveste Tony Montana i spillet, som vil være et tredjepersons skytespill av den mørke sorten.

  Spillmanuset er levert av David McKenna, som også har «American History X», «Blow», «S.W.A.T» og «Get Carter» på merittlista. Historien knyttes tett opp til filmen, som ble skrevet av Oliver Stone og regissert av Brian De Palma i 1983.

  Spillet lover en autentisk gjenskaping av datidas Miami, der historiske hendelser vil forekomme mens du tråler de voldelige gatene i byen.

  Du får også mulighet til å reise ut til Florida Keys, Bahamas og en rekke andre steder der du må sanke informasjon, forhandle businessavtaler og gjøre alt det en up and coming gangster må gjøre for å slå seg fram.

  Cinematisk opplevelse


  - Den forræderiske verdenen til Scarface er en naturlig ting å overføre til en cinematisk spillopplevelse. Spillet vil ha cutting edge teknologi, en overveldende historie og en tidligere ikke opplevd spillopplevelse ved spillingen av en av Hollywoods mest notoriske gangstere, skryter sjefen for Vivendi Universal Games Michael Pole i en pressemelding.

  Det er det kanadiske firmaet Radical Games som utvikler spillet, som vil bli utgitt av Vivendi Universal neste høst.

 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>TØFFING:</B> Historien om Tony Montana er en dyster affære.
<B>KLASSIKER:</B> Filmplakaten fra 1983.