Scarlett blir tegneserie-skjønnhet

Og filmer selvhjelpsbok.

(Dagbladet.no): Scarlett Johansson frykter streik i Hollywood, og har derfor påtatt seg tre filmjobber i løpet av det nærmeste året.

Hun skal spille i en romantisk komedie, en tegneseriefilmatisering og et kostymedrama, skriver The Hollywood Reporter.

Først ut er en filmatisering av selvhjelpsboka «He\'s just not that into you», skrevet av «Sex og singelliv»-forfatterne Greg Behrendt og Liz Tuccillo. Ifølge Los Angeles Times er også skuespillere som Drew Barrymore, Justin Long, Jennifer Connelly og Kevin Connolly klare for prosjektet.

Deretter blir hun med Frank Miller («Sin City», «300») på «The Spirit», basert på den klassiske tegneserien av Will Eisner. Her skal hun spille den farlige skjønnheten Silk N. Floss. Samuel L. Jackson er fra før klar som mesterskurken Octopus, mens Gabriel Macht skal spille helterollen.

I mars vil hun så dra til England for å fullføre «Mary, Queen of Scots» - et lenge planlagt filmprosjekt om Mary Stuart.

Neste mulighet til å se Scarlett, blir i «The Nanny Diaries», der hun spiller mot Alicia Keys.

TETT PROGRAM: Scarlett Johansson er en ettertraktet dame, og har nå valgt seg ut prosjekter for det kommende året. Foto: SCANPIX/AP
TETT PROGRAM: Scarlett Johansson er en ettertraktet dame, og har nå valgt seg ut prosjekter for det kommende året. Foto: SCANPIX/AP Vis mer
TIDLIG PLAKAT: «The Spirit» starter innspillingen i oktober.