Scarlett snakker ut om puppetafsingen

Mens den nevenyttige reporteren sier han bare ville sjekke kjolen.

(Dagbladet.no): Seks uker etter at fjernsynskameraene fanget inn øyeblikket da designer og reporter Isaac Mizrahi klådde på puppene til skuespiller Scarlett Johansson, snakker hun ut om hvordan hun opplevde den famøse episoden.

- Da det skjedde, tror jeg faktisk jeg sa: Hva pokker er det som skjer?

Det forteller «Lost in Translation»-stjerna til avisen The Los Angeles Times om det som skjedde under Golden Globe-utdelingen.

Grep sjansen

Johansson var iført en tettsittende rød kjole med en dyputringning da Mizrahi bokstavelig talt grep sjansen og tok på puppene hennes.

- Jeg hadde brukt to timer på å sminke meg, style håret og kle på meg. Og i det første intervjuet jeg gjør, er det noen jeg aldri har møtt før, som tar på meg for å tilfredsstille meg selv, sier Johansson.

Golden Globe-utdelingen var første gangen Mizrahi skulle rapportere fra et stjernearrangement med rød løper. For Johansson, som er vant til oppmerksomheten fra pågående journalister, ble imidlertid denne kvelden preget av dette noe uvanlige fremstøtet.

- Hovedsaklig så tenkte jeg: Herregud! Skjer dette på direktesendt fjernsyn? Jeg tror ikke han fikk så mye ut av det. Han skulle vel lage noe sjokkerende for tv-kanalen E!, og ville vel være annerledes og mer frempå enn de andre, sier Johansson.

MATCH POINT: Scarlett Johansson er for tiden filmaktuell i Norge med Woody Allen-filmen «Match Point». Hun var Golden Globe-nominert i kategorien for beste kvinnelige birolle. Foto: Reuters/Scanpix
MATCH POINT: Scarlett Johansson er for tiden filmaktuell i Norge med Woody Allen-filmen «Match Point». Hun var Golden Globe-nominert i kategorien for beste kvinnelige birolle. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Mizrahi skal også ha spurt Frustrert frue-stjerne Eva Lonogoria om kjønnshårene hennes.

Om puppepisoden mener Johansson at det er blitt mye oppstyr ut av noe som ikke var så spennende som det kunne virke som i ettertid.

Ville sjekke kjolen

Mizrahis versjon av det som skjedde var at han ville se hvordan kjolen var lagd. Det er en forklaring den 21 år gamle skuespilleren ikke fester full lit til.

- Jeg er sikker på at han var veldig fascinert av den - som om han ikke vet hva en kjole er, sier Johansson om designeren.

Johansson, som nå er filmaktuell på norske kinoer i Woody Allen-filmen «Match Point», sier hun ikke bærer nag til Mizrahi.

- Jeg er ikke sint på ham. Han er en fyr som er i starten av tv-karrieren og som skaper et spennende øyeblikk for seg selv. Jeg kan ikke være sint på ham. Han er sikkert kjempefornøyd med all oppmerksomheten han har fått.

Tabloidkulturen gikk amok

Selv om skuespilleren ikke går rundt og er sint på Mizrahi, kan hun ikke forstå at noen vil bli kjent som han som klådde på puppene hennes.

Etter hennes oppfatning er dette eksempel på hvordan tabloidkulturen er gått amok - enda et trinn ned på sivilisasjonsstigen, fra paparazzi til stalker til en beføler.

- Jeg blir forfulgt av disse menneskene med gigantiske kameraer hver gang jeg går på shopping eller lufter hunden. Jeg synes det er motbydelig, sier Johansson, som mener slike bilder er en invasjon av hennes privatliv.

Skuespilleren mener det ikke går noen automatikk i at hun som skuespiller ikke skal ha rett til et privatliv.

Når Oscar-statuettene skal deles ut på søndag kommer ikke Scarlett Johansson til å være der. Derimot vil Mizrahi stå ringside for å rapportere for E!.

<B>PÅGÅENDE REPORTER:</B> Designeren Isaac Mizrahi gjorde seg bemerket som reporter under Golden Globe. Han tok Scarlett på puppene og spurte Frustrert frue-stjerne Eva Longoria om kjønnshår. Her intervjuer han Anne Hathaway.
<B>LADY IN RED:</B> 21-årige Scarlett Johansson var fint kledd da hun ankom Golden Globe-utdelingen. Det syntes også reporter og designer Isaac Mizrahi og ville «sjekke» kjolen.