Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Konsertanmeldelse: Madden på Bylarm

Scene-monsteret har sjelden vært mer nådeløst enn dette

Strykkarakter til Madden for kveldens Bylarm-debut.

Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

KONSERT: Live-formatet er musikkens ultimate test, og blir fort et brutalt ærlig speil som avslører all glattpoleringen bak studioets låste dører.

Bylarm: Madden

2 1 6
Hvor:

Rockefeller

Tilskuere:

600

«Utstråling som en sjenert UKM-deltaker.»
Se alle anmeldelser

Madden har gjort stor suksess både i Norge og internasjonalt med sin P3-skreddersydde EDM-pop, men ingen Spotify-streams i verden kunne redde Nesodden-produsentens Bylarm-debut fra å bli en av de kjipeste opplevelsene jeg har hatt på Rockefeller.

Allerede fra første hitlåt («Golden Light») ble vi introdusert for en besetning som ikke var i nærheten av å være sceneklare, mens 6AM gjorde sitt beste for å tre inn i rollen som ubehagelig slesk frontmann.

Fortløpende fulgte et maraton av forvirrende overganger og urutinerte sangere, mens Madden selv bød på like mye utstråling som en sjenert UKM-deltaker.

Den nye singelen «Echo» var settets eneste velfungerende spor, før hovedpersonen selv satte et passende punktum for konserten med en grufull live-versjon av den velskrudde suksesslåta «Alive».

Scene-monsteret har sjelden vært mer nådeløst enn dette.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media