Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Scener fra en bilvaskautomat

Inne i en bilvaskautomat begynner Ally McBeal dagen. Med å ha rå og uhemmet sex. Tirsdag er «Ally McBeal» klar for norske tv-skjermer igjen med sexscenene som sjokkerte USA i fjor høst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens serieskaper David E. Kelley nå er i gang med ågi Ally en mer seriøs identitet, vil vi her hjemme få servert den mer sexy - og sexfikserte - Ally denne høsten. Nevrotikeren realiserer sine lyster mer håndfast enn før. Og allerede i sesongens første episode på TV2 komer den mye omtalte sex-scenen i bilvaskehallen.

Trukket ut av bilen

Ally blir trukket ut av bilen av en vilt fremmed mann og ut i den klissvåte vaskehallen. Uten å veksle et eneste ord har Ally sex med den ukjente mannen. Etterpå kommer en søkkvåt Ally tilbake til sitt advokatkontor. Der får Allys måpende kollega Fish hele historien om hvordan hun begynte dagen i bilvaskautomaten. Og at hun aldri har følt et så sterkt begjær før.

Skapte debatt

Scenen skapte stor debatt da de ble vist på amerikansk fjernsyn sist høst.

Amerikanske feminister var splittet i synet på scenen. Er scenen kvinneundertrykkende - eller tvert imot: et klart steg i selvstendig retning for den kvinnelige advokatfiguren?

Calista Flockhart selv har hatt sommerjobb i New York i en oppsetning av Eve Enslers «Vaginamonologer».

Penger i kassa

For TV2 er «Ally McBeal» en gullgruve.

- «Ally McBeal» er meget attraktiv for våre annonsører. Det koster rundt 20 prosent mer enn vanlig å ha reklame rundt serien, bekrefter informasjonssjef Geir Mikalsen i TV2, overfor Dagbladet.

Bare reklametidspunktene rundt «Hotel Cæsar» er mer attraktive på kanalen.

21 nye episoder ligger klar for denne høsten. I fjor var det nærmere 700000 som fulge serien ukentlig.

Suksess: «Ally McBeal» er tilbake på TV2 fra og med kommende tirsdag - med våte og rå scener fra en bilvaskehall.