Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Schau og Thoresen: - Vi kan være vonde å ha med å gjøre når det trengs

Snakker med Christer Falck om sine aller verste provokasjoner i ny podcast.

(Dagbladet): - Vi er alle passivaggressive menn, som på utsida er myke. Men vi kan være vonde å ha med å gjøre når det trengs, sier Kristopher Schau i den nye podkasten «Alt du sier er feil, Espen».

Her byr Schau og Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha på intervjuer med andre kjente folk, samt drøye historier om deres tidligere, kontroversielle stunt.

Først ut i serien er en samtale med Christer Falck, tidligere kjent som Norges riksklyse. Ett av temaene er fiendebilder, som de alle har.

- Ja, det er noen av det deiligste i livet, om man kan ha en fiende som man kan dytte alt på, sier Kristopher Schau.

Flinke til å provosere Hele podkasten starter med en rap fra Kristopher Schau, og deretter er tonen i programmet satt. Podkasten fortsetter med at de tre snakker om hvordan man blir flink på å provosere.

Falck deler flere historier om hvordan han årlig irriterer på seg produksjonsmedarbeidere under innspillingen av Robinson. Han har både gnidd rumpa si på issen til én snekker, og drysset kjønnshår på en annen, forteller han.

- Siste dagen på en avslutningsfest så de svenske snekkerne sitt snitt og skulle ta meg for alle de ekle tingene jeg gjorde, forteller Falck som klarte å rømme fra en forespeilet slåsskamp.

Første Thoresen og Schau Podkasten er et samarbeid med Dagbladet, og én episode kommer ut i uka fra og med mandag 20. juli.

De to radioprofilene er kjente for drøye stunts, men denne gangen skulle det egentlig ikke handle så mye om dem selv, fortalte de to til Dagbladet for to uker siden, men la til:

- Vi kommer kanskje til å ta opp noen anekdoter som nå er foreldet av straffeloven som vi endelig kan snakke om, sa Schau og han følger opp i første podkast.

Da forteller de to om en 20 år gammel historie der Kristopher Schau lurte hele pressenorge, noe som seinere på en eller annen merkelig måte førte til at han siden sto på scenen og gjorde i buksene på direkten i en TV-sending.

Schau vil selv ikke kommentere hendelsen. Men Thoresen, med det serviceinnstilte etternavnet Hværsaagod-Takkskalduha, forteller alt i podkasten skal være sant.

- Alt vi forteller i denne podkasten er sant. Det er et forsøk på å lage en podkast som ikke er fjernstyrt av NRK eller andre. Her kan vi være litt friere enn vi er vant til, forteller han Dagbladet.

- En drøy fyr Christer Falck ble valgt som første intervjuobjekt fordi de to podkasterne var nysgjerrige på hvordan han både kunne bli kjent som riksklyse, men også mange imponerende holdninger.

- Vi valgte å invitere Christer fordi han er en drøy fyr med dogmatiske holdninger til det alle andre tar som naturlig. Vi ville fritte han ut fordi han har så mange lag, og driver med mange pranks, sier Thoresen.

- Han er grenseløs, men samtidig en filantrop som ga vekk alle pengene han tjente å vinne Robinson, sier Thoresen.

De neste podkastene etter samme lest I neste program møtes de to i samtale med Linn Skåber, deretter står Egil Hegerberg (se videoen over) for tur.

- Det er ikke intervjuer, men en samtale mellom tre mennesker. Nesten helt uredigert. Jeg og Kristopher har ikke hatt det så gøy på lang tid, sier Thoresen.

NY PODKAST: I dag er det premiere på Thoresen og Schaus podkast.
NY PODKAST: I dag er det premiere på Thoresen og Schaus podkast. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling