Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Schau-tur inn i rockens mørkeste avkroker

The Cumshots er både ambisiøse og desperate.

||| ALBUM: Kristopher «Max Cargo» Schau & co fortsett ufortrødent sin nihilistiske ferd inn i rockens mørke avkroker. Formkurven har absolutt strukket seg i riktig retning på bandets siste utgivelser, og tendensen er vedvarende.

«A Life Less Necessary» er ambisiøs, storslått og desperate om hverandre.

The Cumshots har mye på hjertet og platen snor seg mellom alt fra buldrende death metal i god Stockholm-tradisjon, via stoner-takter til støyende og nærmest progressive instrumentalpartier.

Lydbildet er mettet og massivt, noe som er effektfullt i enkelte øyeblikk, men det blir også en tanke overveldende i lengden. Litt mer luft mellom slagene hadde gitt platen et større spenningsregister.

«A Life Less Necessary»

The Cumshots

4 1 6
Plateselskap:

Rodeostar/Indie Distribution

Se alle anmeldelser

Det betyr ikke at låtene mangler melodier og spennende vendinger, i «Nonversation» og «I Still Drink Alone», har The Cumshots skrevet sine beste refrenger til dato.

Schau-tur inn i rockens mørkeste avkroker
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling