Schlagerdronning i sjokk etter innbrudd: «Jeg døøøøøøør!!!!»

Skal ha blitt frastjålet kjoler og smykker for 170 000.

DRAMA FØR PREMIEREN: Artist Charlotte Perrelli, best kjent for sine svenske Eurovision-deltakelser, er på gråten etter å ha blitt frastjålet flere kjoler, smykker og sko, og skjønner ikke hvordan musikalen «Evita» nå skal kunne ha premiere førstkommende lørdag.
Foto: Sara Johannessen / NTB scanpix
DRAMA FØR PREMIEREN: Artist Charlotte Perrelli, best kjent for sine svenske Eurovision-deltakelser, er på gråten etter å ha blitt frastjålet flere kjoler, smykker og sko, og skjønner ikke hvordan musikalen «Evita» nå skal kunne ha premiere førstkommende lørdag. Foto: Sara Johannessen / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Det har lenge vært kjent at schlagerdronninga Charlotte Perrelli (39) har hovedrollen i musikalen «Evita», og at forestillingen har premiere på teaterscenen Göta Lejon i Stockholm førstkommende lørdag.

Etter at ubudne gjester tirsdag tok seg inn i teatret, spøker det nå for forestillingen, bare fire dager før premieren.

- Helt forjævlig Det melder svenske Expressen, som skriver at to av Perrellis overdådige scenekjoler ble stjålet fra artistens egen garderobe.

- Det er minst syv til åtte dagers arbeid på hver kjole, vi vet ikke hvordan vi skal løse det i forhold til premieren, sier produsent Åsa Holmgren til avisa, og legger til at det «ganske enkelt er helt forjævlig».

Ifølge Aftonbladet har tyvene fått med seg klær, sko og smykker til en verdi av 170 000 svenske kroner.

- På gråten «Jeg døøøøøøør!!!! Vi har hatt innbrudd her i natt og flere av kjolene mine er stjålet!!! #heltknekt», skriver Perrelli på Twitter, og utdyper overfor Aftonbladet:

- Vi er i sjokk. Vi har ikke engang rukket å gå gjennom alt, men det har forsvunnet klær fra flere garderober enn min. Menneskene her er på gråten. Vi vet ikke hvordan vi skal kunne gjennomføre premieren.

Charlotte Perrelli, født Nilsson, er en svensk artist som flere ganger har deltatt i svenske Melodifestivalen. Både i 1999 og 2008 var hun svenskenes bidrag i Eurovision, og i 1999 stakk hun av med den internasjonale seieren med låta «Take Me To Your Heaven».


Høsten 2012 spilte hun presidenthustruen Eva «Evita» Perón i den verdenskjente musikalen for første gang, da i Malmö, og fikk strålende kritikker.

Til tross for at det ser mørkt ut med tanke på kostymer, bedyrer produsent Åsa Holmgren at Stockholm-premieren lørdag vil gå som planlagt.

Dette er forøvrig ikke første gang musikalrollen har gitt Perrelli hodebry. I forrige uke hadde hun litt for dårlig tid på vei til teatret, noe som resulterte i en fartsbot.