Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Scorsese lager film om Jaggers liv

Mick Jagger og Martin Scorsese vil samarbeide om å lage en rock'n'roll-film. «The Long Play» er planlagt som en usminket skildring av rockemiljøet fra slutten av 1960-tallet, melder BBC News.

I rollen som seg selv vil Mick Jagger ha skuespilleren Jude Law (27). Britiske Law er Oscar-nominert for sin rolle i «Den talentfulle Mr. Ripley».

Hollywoodregissøren Martin Scorsese, som har laget «Taxi Driver», «Mafiabrødre» (på engelsk «Goodfellas») og «Cape Fear», er involvert, men ikke nødvendigvis som regissør.

- Jude Law er et av navnene som er vurdert, men ingenting er bekreftet, og han har ikke fått noe tilbud. Jagger og Martin Scorsese har slått seg sammen for å lage filmen, som Jagger skal skrive, men det er ikke klart om Scorsese bokstavelig talt vil være bak kamera for å regissere, sier en talsmann for Jagger til BBC.

- Filmen vil handle om agentene og managere, så det skal ikke primært handle om livet til Mick Jagger. Men siden den skal handle om framveksten av 60-tallets rockeindustri, er det klart at enkelte ting vil handle om Jaggers opplevelser.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media